Alege Pacanele

Magic Hot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Hot

Jocul de cazino online Magic Hot gratuitEsti in cautarea unui joc interesant dar simplu de jucat? Ai chef sa faci ceva usor dar captivant in acelasi timp? Incearca „Magic Hot” creat de Wazdan Gaming. Este un jocuri ca la aparate gratis pe care il poti juca pe telefon sau tableta. Jocul este extraordinar de simplu, darprofitabil. Are 3 role si 5 linii castigatoare. Faptul ca exista mai putine linii castigatoare inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta pariurilor plasate pentru fiecare linie. Tema jocului prezinta fructe, iar grafica este calda si bine realizata.

Jocul de cazino online Magic Hot gratuit

 
Desi tema jocului este bazata pe fructe, nu este nevoie sa te cateri sau sa dobori un copac pentru ele. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de rotire. Pe masura ce rolele se invart, simbolurile se aliniaza unul langa altul pe linia castigatoare, iar recompensele sunt deblocate.
„Magic Hot” este un joc de pacanele online ce ofera castiguri mari. Scopul este sa afisezi trei sau cinci simboluri identice. Acest lucru trebuie facut pe una sau toate cele 5 linii castigatoare. Distractia este si mai mare cu putine linii castigatoare. Castigurile vor continua sa vina.Tot ce trebuie sa faci este sa fi atent la liniile castigatoare. Un alt lucru ce trebuie adaugat este faptul ca jocul este fierbinte – rolele se incing atunci cand le rotesti. Temperatura corecta iti a aduce premii mari. De exemplu, trei cifre 7 afisate pe ecran vor aduce castiguri uriase. Fiecare noua rotire va trebui sa fie pariata. Pariul maxim pentru fiecare linie trebuie stabilit.

No comments

Leave a Reply