Alege Pacanele

Magic Crystals

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Magic Crystals

Jocul de cazino online Magic Crystals gratuitMagical Crystal slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 3 randuri, 5 role si o schema de castig putin diferita ca de obicei. Dezvoltatorii jocului au ales un design cu 243 de moduri de casti. Jocul este echipat cu simboluri wild si scatter, multiplicatoare si rotiri gratuite. Castigul cel mai mare poate fi incasat daca afisezi 5 simboluri wild consecutive, de la stanga la dreapta, pe o linie activa.

Jocul de cazino online Magic Crystals gratuit

Magical Crystal slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are 8 simboluri standard si pietre pretioase. Primele patru simboluri valoroase sunt celein forma dde pietre pretioase, in timp ce simbolurile cu valoare mica sunt pietre pretioase neslefuite. Pe langa simbolurile standard, in numar de 8, jocul are si simboluri scatter si wild.

Simbolul wild este obsidianul. Acesta poate inlocui alte simboluri si poate ajuta la incasarea castigurilor, completand combinatiile castigatiare pe liniile active, alaturi de un multiplicator x2. Runda de rotiri gratuite este similara. Obsidianul nu poate inlocui simbolul scatter al acestui joc de aparat de pacanele gratuit. Simbolul scatter este aurul. Atunci cand se afiseaza 5, 4 sau 3 pe rolele aparatului de slot cei avea sansa la 25, 20 sau 15 rotiri gratuite. Valoarea monedei variaza intre 0,01 si 0,50 de dolari. Poti ajusta numarul monedelor pentru fiecare linie.

No comments

Leave a Reply