Alege Pacanele

Lucky Shamrock

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Shamrock

Jocul de cazino online Lucky Shamrock gratuitLozul razuibil Lucky Shamrock este un joc de cazino bazat pe tema norocului irlandez care este popular cin cazinourile online.

Jocul de cazino online Lucky Shamrock gratuit

 

Jocul este un joc cu castig instant si se bazeaza pe lozuri razuibile. Are un jackpot progresiv, care este de 100.000 de credite in functie de moneda pe care ati jucat-o. Daca va plac lozurile razuibile, atunci este timpul sa jucati acest joc de cazino si veti termina cu cea mai buna victorie.

Cum se joaca la lozuri razuibile

 

Cand incepeti sa jucati, nu va trebui sa pariati prea mult. Puteti incepe cu 0,10 pana la 10,00 pentru fiecare loz. Aceasta va depinde de cat de mult doriti sa pariati. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta jackpot-ul, acesta continua sa fie de 100.000 de credite, dar sansa de a castiga acest premiu va creste atunci cand utilizati mize mai mari.

Caracteristicile jocului de cazino Lucky Shamrock

 

Cele mai multe alte lozuri razuibile au doar un pariu fix si de aceea este bine sa ai o anumita flexibilitate cu acest joc. De asemenea, puteti cumpara simultan alte lozuri atunci cand doriti. Cand doriti, este posibil sa jucati folosind 8 deodata.

Scopul jocuri de pacanele este ca acela de a juca cu lozuri reale din carton. Trebuie sa razuiti suprafata acestor lozuri pentru a vedea daca exista trei simboluri identice si puteti castiga. Dupa potrivirea simbolului, puteti sa va razuiti la o caseta de valori in care veti putea vedea valoarea acestor simboluri. Cat veti castiga va depinde si de cat ati pariat pentru fiecare loz.

No comments

Leave a Reply