Alege Pacanele

Lucky Fishing

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Fishing

Jocul de cazino online Lucky Fishing gratuitLucky Fishing este un joc de pacanele bazat pe o tema popular de pescuit si este jucat cu 5 tambururi si cu 20 de linii de castig. Acest joc de noroc are caracteristici bonus si plateste suma decenta de 10.000 de monede castigatoare pentru fiecare rotire. Grafica arata ca un desenn animat luminor si jocul in sine este bun.

Jocul de cazino online Lucky Fishing gratuit

 

In cazul in care rolele nu se invart, efectele sonore ale jocului de noroc sunt ca acelea ale partidei de pescuit. Puteti auzi sunete de pasari ocazional si sunt menite sa rupa monotonia. Cele 20 de linii de castig in joc sunt standard, dar jucatorul poate alege sa joace ceea ce doreste, cum ar fi 1 cent, pana la 5 dolari. Jocul are setarile in care acesta este capabil sa dezactiveze animatiile sau sunetul si jucatorul poate apasa la redarea automata atunci cand doreste.

Jocul are o mare combinatie castigatoare si acest lucru este in plus fata de cele mai mici si mijlocii. Pescuitul norocos este un crab cu ochii largi si este un simbol salbatic. Cand primiti cinci, primiti 10.000 de monede si cu 4 primiti 1000. Cand primiti 3, sunteti platit 100 si daca primiti 2, vi se platesc 10 monede.

Simbolurile salbatice pot inlocui, de asemenea, alte simboluri obisnuite gasite mai jos si completeaza castigurile, dar nu pot inlocui simbolul scatter si simbolul bonus. Pescarul purpuriu este un simbol obisnuit care plateste cel mai bine si ofera 500 de monede. Cel rosu plateste 300 de monede cand ai cinci identice. Scatterul din jocul acesta de pacanele este un peste rosu cu galben, in timp ce simbolul bonus este pescarul fericit din barca.

No comments

Leave a Reply