Alege Pacanele

Lucky Dragon Boat

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Dragon Boat

Jocul de cazino online Lucky Dragon Boat gratuitLucky Dragon Boat este un joc de pacanele foarte simplu pe prima vedere. Fundalul este o piesa albastra simpla, albastra, iar simbolurile obisnuite sunt dragoni si multe alte obiecte apoase. Puteti vedea cum fiecare simbol pare sa stea pe role asa cum a atins doar apa. Asa ca devine puncte pline pe departamentul grafic.

Jocul de cazino online Lucky Dragon Boat gratuit

 

Dar acesta nu este un slot online foarte simplu in ceea ce priveste gameplay-ul – are toate caracteristicile cum ar fi rotirile gratuite, plati substituite si runde scatter. Daca prindeti 3, 4 si 5 simboluri scatter, atunci veti primi 5, 8 si 12 rotiri gratuite, respectiv. Scatterul plateste cand este plasat pe orice pozitie. Cu toate acestea, daca aveti posibilitatea sa prindeti 5 scatters, veti primi pariul de 50 de ori. Sloturi online gratuite au reguli obisnuite, dar nu sunt fara complicatii.

Inainte de rundele cu rotirile gratuite, va trebui sa alegeti una dintre cele trei barci pentru tine. Aceasta barca va actiona ca un card salbatic pentru restul rundelor pana la sfarsitul rundei libere. Deci aveti optiunea de a alege unul dintre simbolurile pe care le considerati ca va vor aduce recompense mari. Spre deosebire de alte jocuri slot gratuite, rotirile gratuite nu pot fi extinse aici.

Aceasta pare a fi trendul cu toate jocurile de la Genesis Gaming. Nu ne plangem insa; este un plus frumos pentru intreg. Muzica de fundal este unica. Jocul de pacanele are o rata de intoarcere placuta si pe tot parcursul jocului, va va tine distrati. Puteti castiga suficient pentru a va mentine ritmul spre jackpot. In ansamblu, acesta este un slot video frumos care merita o incercare.

No comments

Leave a Reply