Alege Pacanele

Lucky 3 Penguins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky 3 Penguins

Jocul de cazino online Lucky 3 Penguins gratuitLucky 3 Penguins este jocul de cazino care este mai clasic cu o tema arctica. Are o inconjuratura de gheata cu locuitorii fermecatori. Acest slot video nu are exceptie atunci cand vine vorba de elemente obisnuite ale acestui tip de joc si se bazeaza mai mult pe tema animala, cu unele elemente ale jocului, care merita sa primeasca mai multe explicatii.

Jocul de cazino online Lucky 3 Penguins gratuit

 

Fundalul acestui joc este un ocean acoperit de gheata care se afla intr-un loc indepartat la latitudinile polare. Fundalul are o gheata mare sub cerul de noapte. Exista o aurora ocazionala care lumineaza cerurile cu culorile lor. Pinguinii sunt gasiti plutiti impreuna pe blocul de gheata.

Bobinele apar inghetate si fiecare membru este continut in micul cub de gheata. Un simbol de design al acestui joc este simplu si arata cartoonish. Pare a fi oarecum infiorator la un anumit nivel. Atmosfera generala a acestui joc este mai clasica, dar exista o exceptie cu unele elemente.

Jocul de cazino Lucky 3 Penguins se bazeaza pe 20 de linii de plata cu 5 role. Fiecare comanda folosita in joc se gaseste sub role. Dupa ce faceti clic pe comutatorul din dreapta pentru a activa liniile de castig, jucatorul poate alege sa parieze intre una si doua monede. Dupa ajustarea setarii, este timpul sa inceapa jocul.

Simboluri de joc

Simbolurile slotului video sunt as, rege, regina si juvete. Alte simboluri sunt: ​​crab, peste, calamar si caracatitah. Cel mai bun simbol platitor este un sigiliu care este in valoare de 1.000 de ori prin obtinerea 5. Penguinul este salbaticul jocului si doi impreuna formeaza o risipa.

No comments

Leave a Reply