Alege Pacanele

Love Lab

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Love Lab

Jocul de cazino online Love Lab gratuitLove lab slot game este un joc de pacanele diferit de alte jocuri de acest fel. Jocul incepe cu un cercetator batran, laboratorull sau ciudat si fata roscata pe care vrea sa o faca sa bea potiunea magica.

Jocul de cazino online Love Lab gratuit

 

Jocul este echipat cu simboluri foarte amuzantte. Cercetatorul are mustata si il vei intalni in diverse locuri si in diverse pozitii, cazand in cap, sau tinand o uriasa seringa in mana, sau alaturi de roscata cea sexy. In alt simbol o vedem pe roscata in bikini in timp ce bea potiunea si sufera efectele adverse.

Caracteristicile jocului

Rolele nu sunt foarte bine conturate, ceea ce inseamna ca nu vei putea face clar distinctia intre ele si fundal. Jocul de aparat de slot are 25 de linii castigatoare la care trebuie sa fi foarte atent. Tabloul castigurilor va afisa diagrama simbolurilor.

Daca te uiti atent, il vei vedea pe cercetatorul ce incearca sa fie seducator. La marginea ecranului vei putea vedea eprubetele si borcanele pline cu diverse chimicale. Simbolul la care trebuie sa fi foarte atent este cercetatorul care descopera ceva. Acesta are valoarea a 2.500 de credite, atunci cand se afiseaza in numar de 5 pr rolele aparatului de pacanele.

No comments

Leave a Reply