Alege Pacanele

Leprechaun Legends

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Leprechaun Legends

Jocul de cazino online Leprechaun Legends gratuitSpiridusul este o creatura mitica pe care ar trebui sa o gasiti in padurile intunecate, ca in povestiri legendare narate copiilor.

Jocul de cazino online Leprechaun Legends gratuit

 

Acum, acest joc de pacanele gratuit a facut acest personaj real. Rotile acestui slot video sunt usor de inteles, iar platile sunt, de asemenea, minunate. Efectele sonore ale acestui joc sunt distractive si creeaza o aura care va ofera senzatia de padure eterica.

Accesati meniul de setari pentru a selecta pariul pe care doriti sa-l faceti. Veti obtine o multime de comutatoare pentru a alege diferite pariuri.

Jocul de pacanele are trei simboluri diferite si exista 50 de linii de castig. Pe ecranul principal veti vedea butonul de redare; trebuie sa loviti pe el pentru a porni rotile.

Cuantumul castigurilor pe care il faci va depinde de pariurile pe care le faci. De asemenea, puteti viziona functia de redare automata in acest slot video gratuit. Rotile vor continua sa se roteasca neintrerupt pentru un anumit numar de ori. In joc exista 10 simboluri de baza. Ele ofera initial plati reduse, dar ele apar frecvent, astfel incat acestea sa creasca in cele din urma platile.

Exista o carte clasica inspirata de la 9 la As. Ultimile patru icoane sunt un tip diferit de leprechauns. Fiecare pictograma joaca un instrument muzical. Exista o multime de caracteristici bonus care pot multiplica sansele de a va obtine jackpot-ul. Simbolul cardului salbatic din acest joc este trifoiul cu patru frunze si poate inlocui orice alte simboluri. Runda de premii de aur vine cu simbolul pictogramei curcubeului pe bobina 1. Fiecare ecran de aur ofera o recompensa suplimentara in numerar.

No comments

Leave a Reply