Alege Pacanele

Kong

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Kong

Jocul de cazino online Kong gratuitPoate ai auzit de King Kong si daca ai venit aici cu senzatia ca jocul este despre el, atunci ai dreptate. „Kong” este un joc de slot bazat pe filmul de actiune King Kong. Este un joc de pacanele gratuit cu 20 de linii castigatoare ce te va intriga din primul moment. Tensiunea se simte in aer – dar exista si momente de jubilare atunci cand castigi. Muzica de fundal face o treaba buna, lucru care este necesar in astfel de jocuri.

Jocul de cazino online Kong gratuit

Playtech a facut o treaba buna atunci cand a creat acest joc de slot. Este un joc de pacanele realistic realizat, pe care il poti juca cu bani virtuali sau cu bani reali. Poti juca acest joc oricand si oriunde, pe platformele Playtech. Caracteristica unica a jocului este ca ambele simboluri scatter si wild il intruchipeaza pe King Kong. Asa ca trebuie sa urmaresti doar un singur simbol.

Kong” este un joc de cazino de tip slot online cu 20 de linii castigatoare. Jucatorii mari vor iubi acest joc. Este unul din acele jocuri pe care jucatorii il pot juca cu bani multi. Acest lucru inseamna ca atunci cand castigi – castigi mult. Sansele sa castigi jackpot-ul sunt foarte mari in acest joc de pacanele. Va trebui sa incepi prin stabilirea pariului pentru fiecare linie, intre 0,01 si 5. Daca vrei sa iei o pauza de la invartitul rolelor, poti apasa butonul „auto play” si poti urmari, astfel, cum rolele se invart singure.

Ca de obicei, stii ca poti castiga cel mai mult daca alegi sa invarti rolele in mmodul max bet. Asa ca, de fiecare data cand te simti norocos, pariaza suma maxima. Jocul are 2 moduri – modul Jungle si modul Big City. Oricand doresti, poti varia modurile intre ele.

No comments

Leave a Reply