Alege Pacanele

Kitty Twins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Kitty Twins

Jocul de cazino online Kitty Twins gratuitKitty Twins este pur si simplu unul dintre cele mai adorabile jocuri de pacanale de pe internet. De fapr pisicutele sunt cele mai populare si amuzante personaje din intreaga lume virtuala, chiar daca nu exista prea multe aparate slot care sa aiba aceasta tematica. Nu exista foarte multe jocuri cu pisici, dar cele care sunt devin rapid populare in randul iubitorilor de pacanele, mai ales doamnele.
Jocul acesta minunat a fost capabil sa cucereasca inimile fanilor foarte rapid de la lansare datorita naturii sale de-a dreptul adorabile. Acest slot este produs de Game Art, care au foat foarte inspirati in alegere tematicii slotului. Un joc despre care poti spune ca a fost creat pentru perfectiune.

Jocul de cazino online Kitty Twins gratuit

 
Absolut fiecare parte a acestui slot a fost construita pentru perfectiune. Fiecare parte este draguta si adorabila si incepe cu fundalul. Efectele sonore sunt extrem de potrivite si se potrivesc cu grafica si animatiile jocului. Jocul la acest slot este extrem de simplu. Aparatul este clasic si are 5 role si 20 de linii de castig, care sunt de fapt fixe, asa ca nu poti modifica numarul acestora pentru fiecare rotire. Si variatia pariurilor este destul de simpla, si incepe cu 0.20 de monede si merge pana la 10 monede pentru fiecare rotire. Premiul maxim care poate fi castigat cu prima rotire este de 500 de fise.
La acest joc de pacanele avem exact trei feluri diferite de simboluri, dintre care se evidentiaza simbolurile speciale scatter si wild, care sunt cele mai puternice si generoase, capabile sa te recompenseze cu castiguri extraordinare.

No comments

Leave a Reply