Alege Pacanele

Keno Universe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Keno Universe

Jocul de cazino online Keno Universe gratuitKeno Universe un joc de cazino online din categoria loterie la care te vei distra cu adevarat atunci cand vei juca. Acesta este un joc clasic dar care poate va parea nou multora. Acest joc nu este un joc de pacanele clasic dar jocul este cu adevarat distractiv si rpbabil ca vei incepe sa il iubesti si daca nu se invart rolele ca la sloturi. Acum tot ce trebuie sa faci este sa sa alegi numarul tau norocos sau preferat si sa astepti extragerea pentru a vedea daca ai castigat. Asta este tot! Cam atat de simplu si de usor functioneaza acest joc.

Jocul de cazino online Keno Universe gratuit

 

Pentru a face lucrurile chiar si mai usoare, interfata jocului este extrem de usor de navigat. Poti gasi numerele si instructiunle foarte usor. Avem 80 de numere dintre care trebuie sa alegi 10 – acestea sunt extrase aleatoriu. Ai un numar mare de optiuni in functie d enumarul de pariuri pe care vrei sa le plasezi.

Keno Universe este un gen diferit de joc de cazino care te va duce cu gandul mai mult la celebrele extrageri loto. Daca ai cumparat vreodata biletul la 6 din 49 atunci probabil ca vei adora acest joc diferite de pacanele online pentru ca desi este un pic diferite este la fel de distractiv.e Ai libertatea deplina sa alegi ce numere vrei dupa care astepti sa vezi daca castigul se indreapta spre tine. Posibilitatea de a paria castigul este probabil singura functie comuna cu cea de la un joc de pacanele clasic. Ai aici poti alege o carte pentru a ghici culoarea acesteia.

Jocul incepe prin stabilirea mizei pe care doresti sa o pariezi. Dupa ce ai ales cele 10 numere dorite jocul de cazino ca o loterie va alege alte 20 de numere pentru tine. Daca oricare dintre numere se potriveste, atunci ai castigat. Este foarte usor de juvcat si sansele de castig sunt chiar foarte mari. Daca nimeresti doar unul, atucini castigul va fi minim. Daca le ghicesti pe toate cele 10 din 20, atunci poti sa sari pentru ca ai luat jackpotul cel mare!

No comments

Leave a Reply