Alege Pacanele

Karaoke Star

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Karaoke Star

Jocul de cazino online Karaoke Star gratuitAcesta este un simplu slot video cu multa distractie. Karaoke singur este un eveniment plin de bucurie si un joc slot bazat pe Karaoke ar trebui sa fie si mai vesel prin natura lui. Datorita echipei abile de producatori de pacanele Games OS, combinarea acestor doua medii de divertisment este un mare succes. Rezultatul este unul dintre cele mai distractive si jocuri de sloturi distractive vreodata. Stilul de design al jocului este putin prea desenat, dar nu afecteaza calitatea generala a jocului.

Jocul de cazino online Karaoke Star gratuit

 

Jocul de pacanele este destul de simplu. De fapt, acest joc poarta multe calitati ale unui joc slot video clasic gratuit. In afara de controlul de la un set foarte simplu de reguli de jocuri slot, acest joc contine si cateva simboluri clasice. Simbolurile clasice sunt literele dar cu castiguri mai mici.

Victoriile mai mari sunt legate de simbolurile tematice. In afara de acest stil regulat de joc, acest slot video gratuit are, de asemenea, cateva caracteristici minunate. Exista si un simbol wild, un scatter si chiar un simbol bonus. Simbolul wild are capacitatea de a inlocui orice simbol nedorit pentru a face o linie castigatoare. Pe de alta parte, scatterul este capabil sa activeze runda gratuita de spin. Simbolul bonus este cheia pentru a deschide uimitorul joc bonus numit bonus “Karaoke”. Toate aceste actiuni au loc in interiorul unui slot video standard gratuit cu 5 role si 20 de linii de plata. Pariul maxim permis aici este limitat la 40 de monede pe rotatie.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele