Alege Pacanele

Kailash Mystery

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Kailash Mystery

Jocul de cazino online Kailash Mystery gratuitKailish Mystery este un joc de cazino nou si are suficient de multe pizza. Cu toate acestea, va confirma numele sau.

Jocul de cazino online Kailash Mystery gratuit

 

Jocul de pacanele este capodopera jocului de sloturi cazino si arata spectaculos. Exista ceva special in joc deoarece se bazeaza pe religii si include toate cele patru religii. Fundalul jocului este terasa montana si exista tufisul care se dezvolta alaturi de bobine. Cascadele se pot scurge pe terasa de stanca, ca si in cazul micilor nori care sunt alunecati pe fundul ecranului.

Efectele jocului de cazino Kailish Mystery se bazeaza pe tema bazata pe cultura asiatica si se afla in centrul unui munte. Cand vine vorba de aspect, este contrar altor role pe care le-ati vazut inainte. Veti primi doua simboluri, patru simboluri, sase simboluri, patru simboluri si doua simboluri in mod vertical.

Simboluri de joc

Rotile vor urma muntele si vor fi distincte. Puteti gasi cateva simboluri litere, cum ar fi dragonul, felinarele, monedele de aur, petalele de trandafir, pene si textul asiatic. Jocul arata mistic si este impresionant. In partea stanga, exista pariul pentru fiecare linie, butoanele info, pariul maxim si pariul total. Puteti ajusta pariul pentru fiecare linie utilizand sagetile din dreapta si din stanga din fiecare parte a unui afisaj.

Kailish Mystery se bazeaza pe 16 linii de plata fixe si 5 role. Cand bobinele incep sa se roteasca, auziti clopotelile in timp ce bateti in timp ce acestea atarna afara si ratacesc in vant.

No comments

Leave a Reply