Alege Pacanele

Jurassic Giants

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jurassic Giants

Jocul de cazino online Jurassic Giants gratuitJurassic Giant slot game” este un joc de pacanele gratuit ce te poarta in jungla preistorica. Structura acestui joc video slot este 4×6 si are 4096 moduri de castig. Lupta se da intre Mare Mamut si T-Rex. Atunci cand jucatorul afiseaza simbolul scatter pe rolele aparatului de pacanele, este recompensat cu 250 de rotiri gratuite. Daca bestiile se intalnesc in timpul rotirilor gratuite, castigurile pot fi multimplicate de pana la x5.

Jocul de cazino online Jurassic Giants gratuit

Jurassic Giant slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care vei putea descoperi taramurile de mult uitate. Poti castiga bani reali daca afisezi simboluril identice pe liniile aparatului. Trebuie sa stii ca orice tufis, liana sau copac poate ascunde carnivorle feroce care sunt in cautare de o gustare. Dezvoltatorul jocului foloseste cea mai buna grafica si ne ofera sansa de a trage cu ochiul la felul in care arata planeta noastra atunci cand existau dinozauri la orice colt. Grafica jocului va capta atentia jucatorului, dar jocul are mult mai multe de oferit.

Dezvoltatorul jocului a fost foarte atent la jocul in sine si la estetica graficii. Rezultatul este o opera de arta. Jocul are 6 role, ceea ce inseamna un numar mai mare decat sunt jucatorii de slot obisnuiti. Jocul nu are linii castigatoare traditionale, dar exista o structura a castigurilor ce poate fi usor recunoscuta inca de la inceput.

No comments

Leave a Reply