Alege Pacanele

Jungle Spin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Jungle Spin

Jocul de cazino online Jungle Spin gratuitJungle Spin este un joc de cazino dezvoltat sub platypus. Este un slot video HTML bazat pe role 5×3. Poate fi jucat cu majoritatea dispozitivelor. Jucatorii ar trebui sa faca tot posibilul pentru a obtine combinatia castigatoare a unor simboluri, indiferent de combinatia folosita in liniile castigatoare. Castigul maxim poate depinde de cat de mult castiga persoana si de numarul de simboluri pe care o are persoana.

Jocul de cazino online Jungle Spin gratuit

 

Jocul are 50 de linii fixe, iar jucatorul poate castiga de la stanga la dreapta. Pariurile de pariu incep de la 0.01 si ajung pana la 2.00 cu pariul maxim care este 100.00. Meniul de setare a pariurilor cu butonul de redare automata cu ajutorul butonului turbo pentru a obtine modul de rotire rapida este disponibil. Jucatorul trebuie sa aleaga intre 10 si 1000 de rotiri in modul sau de rotire rapida. Pentru a castiga, simbolurile trebuie sa fie consecutive.

Simboluri de joc

Pe langa scatter si salbaticie, centrifuga junglei are un simbol triplu si este adevarat papagal care plateste de trei ori simbolul obisnuit. Simbolurile duble sunt cocteii, papagalii, gorile si panterele negre. Alte simboluri ale cardurilor sunt ace pana la 10. Simbolul cardului obtine cea mai mica plata.

Exista un inlocuitor salbatic al unui alt simbol, dar nu simbolul scatter si se afla pe simbolul unic care poate fi pe 2, 3 si 4. Simbolurile pot aparea ca simboluri simple, duble si triple.

Simbolul scatter poate aparea pe fiecare rola si poate fi un dublu sau un singur. Cele mai multe simboluri scatter pe care le primeste, cu cat mai multe rotiri gratuite pe care le poate obtine.

No comments

Leave a Reply