Alege Pacanele

Joker Poker Tom Horn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker Poker Tom Horn

Jocul de cazino online Joker Poker Tom Horn gratuitJoker Poker este un joc de pacanele gratuit cunoscut si sub numele de Joker Wild. Jocul este o varianta a jocului de aparat de pacanele numit Jack or Better. Jocul nu este deloc dificil de jucat. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti Joker pentru a inlocui cartea pentru a forma combinatia castigatoare. In mod normal, jucam cu 52 de carti, dar prezenta Joker-ului inseamna ca vom juca cu 53 de carti.

Jocul de cazino online Joker Poker Tom Horn gratuit

 

„Joker Poker” este un joc de cazino de tip slot online in care jucatorul primeste 5 carti. Scopul principal al jocului este sa pastrezi cele mai bune carti pentru a forma mana castigatoare. Poti renunta la cartile de care nu ai nevoie si apoi apasa butonul de sub carti. Poti pastra o carte apasand pe ea. Dupa ce ai decis ce carti pastrezi si ce carti arunci, apasa butonul Deal. Acesta va inlocui automat cartile la care ai renuntat.
Acest joc de aparat de pacanele are nevoie de o strategie de joc. Trebuie sa te gandesti cum poti deveni maestru al jocului. Mainile pe care le-ai primit deja se impart in doua categorii: mainile cu joker si mainile fara joker. Jocul este foarte usor de invatat si se adreseaza celor ce vor sa se distreze.

No comments

Leave a Reply