Alege Pacanele

Joker Dice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Joker Dice

Jocul de cazino online Joker Dice gratuitJocul de cazino Joker Dice este un joc de zaruri combinat cu un joc de carti. Jocul de pacanele arata atractiv si este un joc de cazino interesant care se joaca pe 5 role, 3 randuri si 25 de linii de castig. Puteti roti un zar in timp ce rotiti rolele jocului astfel incat sa va puteti bucura de combinatia potrivita cu cele mai bune victorii.

Jocul de cazino online Joker Dice gratuit

 

Pentru a castiga premiile, ar trebui sa obtineti trei imagini potrivite sau sa obtineti zaruri similare pe liniile de plata. Combinatia castigatoare trebuie sa inceapa cu prima rola in stanga. Jocul de cazino are simboluri speciale care aduc castiguri chiar mai bune.

Joker este eroul acestui jocuri de pacanele. Cand prindeti pictograma lui, veti putea sa inlocuiti simbolurile si sa completati linia castigatoare. Cu toate acestea, un joker poate juca un zar si primind 5 jokeri pe liniile de plata ajuta sa se castige premiul de top. Zarurile rosii si galbene se pot adauga pana la 9 si cand se pot potrivi 3 dintre aceste simboluri, veti primi un joc bonus. Cand primiti 3 pana la cinci dintre aceste simboluri, atunci primiti 1, 3 sau 10 jocuri gratuite.

Cand joci jocul de cazino Joker Dice, te vei bucura de doua jocuri simultan. Zarul colorat de pe role ofera o melodie fermecatoare in fundal. Acest lucru ii ofera jucatorului multe ore pline de distractie. In cazul in care doriti sa aruncati cu zaruri in timp ce jucati acest joc de pacanele gratuit, ar trebui sa incepeti sa cautati un site de incredere pentru a juca.

No comments

Leave a Reply