Alege Pacanele

Joker 40

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker 40

Jocul de cazino online Joker 40 gratuitJoker 40 este un joc de cazino versatil si destul de placut de 5 tambururi, cu un total de 40 de linii castigatoare si include 12 simboluri care sunt destul de usor de inteles. Mizele pot fi setate in urmatorii pasi, 0,5, 1, 1,5, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18 si 20, cu un castig maxim de 50.000. Butoanele minus si plus sunt ceea ce jucatorii folosesc pentru a-si plasa pariul – si cel mai bun lucru este ca locul poate fi usor schimbat inainte de fiecare meci. In cazul in care un jucator nu schimba mizele, atunci acesta va ramane constant in fiecare joc. Foarte important, combinatiile din acest slot video sunt calculate de la stanga la dreapta.

Jocul de cazino online Joker 40 gratuit

 

Joker 40 are un joc bonus de risc si jucatorul poate juca doar atunci cand castiga in jocul de baza prin simpla apasare a butonului de pariere. De asemenea, jucatorii care se bucura de jocul autostart se pot bucura de avantajele oferite de jocul bonus de risc. Cu toate acestea, daca un jucator castiga jackpotul, atunci el nu poate in nici un caz sa inceapa acest joc bonus de risc. Pentru ca jucatorii sa nu joace acest joc de cazino, trebuie sa foloseasca butonul de colectare atunci cand obtin o victorie. Este la fel de important sa retineti ca, odata cu inceperea jocului, jucatorii ghicind fie pe negru, fie pe rosu, iar daca se face o alegere corecta, castigul este dublat. Jocul este continuat pana cand se ajunge la o limita sau un jucator face o pierdere.

Simboluri

Simbolul salbatic din acest joc, ca si altii care se incadreaza in aceeasi gama, inlocuieste de obicei celelalte simboluri, cu exceptia scatterului care este stea. Daca un jucator a terenat 3 sau mai multe simboluri scatter, jucatorii primesc rotiri gratuite. Numarul total de rotiri gratuite pe care le primesti este oferit de tabelul de plati si de aceea este un joc util de jucat.

No comments

Leave a Reply