Alege Pacanele

Joker 27 Plus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Joker 27 Plus

Jocul de cazino online Joker 27 Plus gratuitJoker 27 Plus este un joc de noroc usor de jucat, cu 3 tambururi, care ofera jucatorilor o linie de plata de 27 deodata. Puteti intotdeauna sa va imbunatatiti castigurile cu ajutorul cartii extra-bonus si sa castigati mare la orice moment dat. Simbolurile unice ale jocului de pacanele sunt afisate intr-un format 3 x 3, iar icoanele includ, dar nu se limiteaza la, bar dublu, clopote, prune, portocale, cirese si stele.

Jocul de cazino online Joker 27 Plus gratuit

 

Singurul obiectiv al jocului de noroc Joker 27 Plus este ca jucatorii sa faca 3 simboluri identice pentru a castiga, dintre care ar trebui aliniate din stanga bobinei spre partea dreapta. Pariurile sunt destul de flexibile, oferindu-ti optiuni. In acest caz, puteti alege sa plasati pariurile cu nu numai 10, 20, 50 de monede, dar si 1000, 500 si 100 de monede. Este la fel de important sa retineti ca jocurile ofera jucatorilor o functie de joc auto si un joc bonus. Foarte important, cu cele 9 simboluri similare, castigul dvs. este dublat. Daca un jucator se intampla sa piarda in jocul principal, acest lucru poate fi recuperat cu usurinta de catre registrul jocurilor extra-bonus. Barul joker Kajot este principalul simbol salbatic si poate inlocui cu usurinta alte icoane, iar o combinatie de 3 va va oferi 60.000 de monede.

Simboluri

Exista destul de multe simboluri de plata pe care Joker 27 Plus le include in pachetul sau. Acestea includ pepene galben amidon din care 3 platesc pana la 16.000 de monede, cele 3 dolari icoane care platesc, 2000 de monede, in timp ce cele 3 portocale va ofera o victorie de 2.000 de monede. Trei baruri duble ofera o moneda de 40.000 de monede, in timp ce simbolul 3 Bell va va oferi 16.000 de monede.

No comments

Leave a Reply