Alege Pacanele

Jewels Of The Orient

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jewels Of The Orient

Jocul de cazino online Jewels Of The Orient gratuitJewel of the Orient este un alt joc de tip slot excelent dezvoltat de renumitul dezvoltator de jocuri de pacanele Microgaming.

Jocul de cazino online Jewels Of The Orient gratuit

 

Orient este un termen folosit pentru continentul Asia si acest joc este despre o calatorie aventuroasa in orient in cautare de bogatii in aceasta regiune. Datorita Microgaming, nici macar nu trebuie sa coborati din scaun pentru a va bucura de aceasta calatorie foarte aventuroasa.

Totul, inclusiv grafica, animatiile si piese de sunet, sunt pur si simplu uimitoare si bine conectate la tema. Acest joc uimitor de tip slot gratuit este unul dintre jocurile slot cu cele mai uimitoare multime de simboluri. Printre ele sunt trunchiul plin de aur, China, Japonia si frumusetile indiene sunt cele mai interesante simboluri. De fapt, aceste simboluri cu femei sunt capabile sa ofere premii mari si sa plateasca. Logo-ul jocului in sine actioneaza ca salbatic pentru acest joc. Este capabil sa completeze combinatii castigatoare din combinatii care nu sunt castigatoare.

Jewel of the Orient este o lovitura totala de cand a fost introdus. Acest joc de pacanele cu 5 tambururi, 9 linii de plata online, a castigat peste noapte milioane de entuziasti ai jocurilor de slot, datorita calitatii sale uimitoare si naturii extrem de aventuroase.

Acest slot online are si alte caracteristici bonus. Unul dintre ele este logo-ul salbatic, iar jocul este un joc salbatic pentru acest joc. Un altul este scatter si simbolul templului actioneaza ca scatter. Scatter este capabil sa activeze o alta caracteristica uimitoare bonus, runda bonus gratuita. Runda de rotire gratuita poate fi intre 10 si 40 de rotiri gratuite, in functie de numarul de simboluri scatter aterizate pe role. Rotirile gratuite au de asemenea un multiplicator de pana la 5x pentru fiecare victorie din runda. Aceasta runda este, de asemenea, cheia pentru jackpot-ul uimitor de top al jocului, 90.000 de monede. Oricum, pentru a castiga acest premiu, trebuie sa incepeti jocul cu pariul maxim de 20 de monede.

No comments

Leave a Reply