Alege Pacanele

Jaguar Warrior

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jaguar Warrior

Jocul de cazino online Jaguar Warrior gratuitSlotul video Jaguar Warrior este jocul de pacanele dezvoltat de Casino Technology. Acest joc aduce jucatorului inapoi in Mexicul Central si acesta este locul in care exista suficiente surprize, cu o atmosfera bine realizata si imersiva.

Jocul de cazino online Jaguar Warrior gratuit

 

Tema jocului este un oras aztec. Este o civilizatie misterioasa care este prea sofisticata, are o cultura unica si este faimos sa se inchine animalelor. Exista o constructie a monumentelor si a oraselor colosale, a templelor si a piramidelor.
Tamburul acestui joc de pacanele se gaseste cu simboluri aztece, cum ar fi statuile care arata in mod solemn, sulite, pene si sarpe de aur. Fundalul este simplu si are un perete de piatra care are cativa torte. Muzica are o atingere mistica si are o interpretare traditionala cu tobe. Schema de culoare aurie ii aminteste bogatiilor si aurului, in timp ce jucatorii pot sa castige cu ea.

Moneda rosie permite jucatorului sa cunoasca valoarea monedei cu un singur click. Creditul total este modificat imediat cand setarile sunt modificate. Jocul are 20 de linii de castig cu 5 tamburi si exista suficienta modalitate prin care jucatorul poate castiga.

Simboluri de joc

Pentru a juca, jucatorul poate alege sa utilizeze singure rotiri sau sa foloseasca jocul automat. Jocul avea opt simboluri de baza, iar primele sunt cele clasice, care sunt asul, regele, regina si jack. Ele au culori stralucitoare, dar nu este nimic mai mult pentru a le face speciale. Altii sunt o sabie, o hatchet si o sulita. Un alt simbol este un preot aztec. Piramida azteca si statuile aurii sunt simboluri scatter. Pictograma Warrior este o salbaticie.

No comments

Leave a Reply