Alege Pacanele

Indianas Quest

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Indianas Quest

Jocul de cazino online Indianas Quest gratuitSlotul video Indiana Quest este jocul bazat pe filmul original si pe cei care au vizionat filmul; ei vor avea un sentiment de déjà vu atunci cand incep sa exploreze acest joc.

Jocul de cazino online Indianas Quest gratuit

 

Indiferent de ce similitudini sunt, jocul de pacanele este cunoscut ca fiind interesant si arata foarte bine cu o serie de bonusuri care vin impreuna cu acesta. Caracteristicile speciale ale acestui joc sunt sistemul de simboluri, evenimentele aleatoare, castigurile salbatice si rotirile gratuite. Multiplicatorul va fi mai mult decat suficient atunci cand vine vorba de a oferi castig de incredere.

Caracteristicile jocului de pacanele

Formatul de joc este de 20 de linii de plata cu 5 role.

Fundalul jocului se bazeaza pe animatie cu un 3D frumos. Eroul sta pe o parte si el inclina palaria pe liniile de plata. Exista o jungla ploioasa in fundal si este fundalul ecranului. Frunzele se misca intr-o briza si exista templul din piatra sculptat, care ocupa prea mult ecranul, in timp ce un paianjen infricosator se gaseste si pe ecran pentru a completa intreaga imagine.

Simbolurile jocului de pacanele

Cele 20 de linii ale jocului nu sunt ajustabile si pariul este setat la minimum 0,20. Simbolul standard de asteptat la joc se bazeaza pe tema Inca sau Aztec cu poftele capului. Cea mai mare suma de plata este de 2500 de ori pariul pentru combinatia de 7 simboluri. Scaderea simbolului este una din caracteristicile speciale pe care le puteti vedea in acest joc. Cu aceasta caracteristica, atunci cand simbolurile castiga, atunci dispar pentru a lasa pe altii sa isi ia locul.

No comments

Leave a Reply