Alege Pacanele

Hockey Hero

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hockey Hero

Jocul de cazino online Hockey Hero gratuitCand vine vorba despre sport, hocheiul pe gheata este jocul care impresioneaza majoritatea oamenilor, deoarece este un joc straniu.

Jocul de cazino online Hockey Hero gratuit

 

Jocul este un amestec de fotbal american si se joaca cu ajutorul unor patine pe gheata. Jocul este, de asemenea, cunoscut pentru a incuraja luptele in timp ce jucati unde primiti pedeapsa de cinci minute sau scoateti casca, astfel incat sa puteti obtine doar pedeapsa de doua minute. Sistemul neoficial al jocului este cunoscut sub numele de cod. Este o remiza mare pentru sport si este ceva pe care fiecare dezvoltator de jocuri o va intelege, deoarece fiecare dezvoltator va trebui sa obtina o remiza mare daca doreste sa aduca jucatorii. Jocul se bazeaza pe grila 5×3 cu 40 de linii de castig.

Simboluri de slot video

Acest joc de tip slot video este bazat pe gheata si este nevoie de imensul patinoar cu steaguri ale echipelor nationale de succes ale hocheiului pe gheata care impodobesc peretii cu fanii inflacarati care vor sa-si sustina propriul erou. Simbolurile de mare platitoare ale jocului au fost personalizate pentru acest joc; ele sunt patine, casti si puc de hochei.

Principalele personaje ale jocului de pacanele sunt in culoarea albastru, verde si rosu. Jucatorul rosu este farmecul jocului, in timp ce tipul mare in albastru are incredere si jucatorul din verde arata ca si cum ar fi marait pe ecran. Fiecare personaj al jocului are propriile efecte sonore si animatii personalizate. Alt simbol este un trofeu stivuit care joaca la fel de salbatic, iar scatterul este un obiectiv traditional de hochei.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele