Alege Pacanele

Hell Mania

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hell Mania

Jocul de cazino online Hell Mania gratuitAcesta este un joc de cazino cu 5 tambururi care vine cu 5 linii de plata, iar odata ce Synot ofera jucatorilor un motiv sa zambeasca cu numeroase recompense. Acesta include 13 simboluri care fac slotul online nu numai interesant, ci mai intuitiv. Lumea interlopa de foc, cu printesa tentanta, este ceea ce va face jucatorii sa joace nu numai o data sau de doua ori de nenumarate ori. Fundalul lavei ofera un aspect mai curat, iar caracteristicile fac ca jocul sa fie potrivit atat pentru jucatorii noi, cat si pentru cei arati.

Jocul de cazino online Hell Mania gratuit

 

Jocul de cazino Hell Mania cere jucatorilor sa aterizeze cel putin 3 simboluri potrivite pentru a obtine o victorie, din care se conteaza de la stanga la dreapta. Acesta include, de asemenea, un jackpot de 500x cand simbolul diavolului traverseaza jocul la un moment dat in timp ce joaca jocul. In acest joc special, jucatorii trebuie sa salveze cel putin 0,20 si un maxim de 100 daca doriti sa castigati cu adevarat castigurile mari. De fapt, puteti seta redarea automata cu 10-1000 rotiri, ceea ce creste sansele de a obtine recompense mari pe termen lung. Exista destul de multe simboluri folosite in acest joc si acest lucru inseamna ca intelegerea modului in care jocul este jucat nu este niciodata o problema.

Simboluri

Simbolurile folosite in Hell Mania includ simbolurile de carduri 10 si J care pot da cu usurinta un jucator 1x, 2x si chiar 4x. Pe de alta parte, Q, K si A vor oferi cate 2x, 4x sau chiar 8x. Celelalte simboluri includ; diavolul inimii, simbolul pentagramei si potirul, din care ofera recompense diferite.

No comments

Leave a Reply