Alege Pacanele

Haunted House Habanero

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Haunted House Habanero

Jocul de cazino online Haunted House Habanero gratuitAcest slot video gratuit este conceput exclusiv pentru iubitorii de sloturi care cauta jocuri slot gratuite tematice. Oricum, acest joc de pacanele gratuit atat de cool are, de asemenea, o parte hilara si este capabil sa te faca sa razi in timp ce te bucuri de joc. Creatorul acestui joc uimitor de sloturi gratuite este Habanero. Acestea sunt unul dintre cei mai renumiti furnizori de sloturi video gratuite de inalta calitate, super cool. Acest joc nu este o exceptie. Calitatea acestui produs este destul de mare. Grafica, animatiile si toate celelalte elemente media sunt pur si simplu uimitoare si se potrivesc cu tema jocului.

Jocul de cazino online Haunted House Habanero gratuit

 

Exista o gramada de lucruri in acest slot gratuit, care sunt complet legate de o casa bantuita. In setul de simboluri exista monstri, creaturi infioratoare si cladiri infricosatoare. Unele dintre aceste creaturi si obiecte sunt foarte familiare si legate de celebrele filme si programe TV infricosatoare. Oricum, in afara decat sa ne sperie, aceste simboluri uimitoare sunt capabile sa ne faca bogati dincolo de imaginatia noastra. Exista mai multe premii conectate cu fiecare simbol. Evident, cel mai generos simbol este simbolul lui Frankenstein. Numai acesta este capabil sa ofere pana la 10.000 de monede.

Exista, de asemenea, si un simbol wild in acest joc. Exista si simbolul vampiri tot wild si impreuna, aceste doua simboluri sunt capabile sa ofere cel mai mare jackpot al jocului, care ajunge pana la 20.000 de monede pentru fiecare rotire. Exista, de asemenea, un simbol scatter in acest slot video. Simbolul scatterului este simbolul casei bantuite.

No comments

Leave a Reply