Alege Pacanele

Happy Mushroom

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Happy Mushroom

Jocul de cazino online Happy Mushroom gratuitHappy mushroom slot gameeste un joc de pacanele gratuit distractiv care iti va aduce zambetul pe buze inca de la inceput. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 5 de linii castigatiare si 5 role.

Jocul de cazino online Happy Mushroom gratuit

Happy mushroom slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are ca simboluri cartile de joc J, Q, K si A, dar si alte surprize. A este o ciuperca, K este facut din morcovi si melci, Q este imaginea unui melc, iar J are are i ciuperca drept palarie. Un 10 are urechi.

Mai exista si alte imboluri chiar mai amuzante. O bufnita va zbura pe ecran atunci cand jocul nu este activ, o ciuperca zambeste, o buburuza are parul lung si cosul este plin de ciuperci colorate. Simbolul favorit al tuturor este iepurasul alb ce tine un morcov. Mai exista si un butoi de lemn ce trebuie desfacut.

Caracteristicile speciale ale jocului

Happy mushroom slot game” este un joc de aparat de pacanele in care, daca afisezi 3 simboluri scatter ciuperci, vei primi un bonus. Bufnitele iti sunt si ele de folos. 3 bufnite vor aduce 15 jocuri gratuite, care se vor inmulti pe masura ce rolele aparatului de pacanele se invart. Premiile pentru castigurile scatter vor fi dublate in timpul jocului bonus. Jocurile gratuite pot fi declansate din nou folosind acelasi pariu si aceleasi linii castigatoare.

No comments

Leave a Reply