Alege Pacanele

Hallo Wins Day

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hallo Wins Day

Jocul de cazino online Hallo Wins Day gratuitSlotul video Hallo Wins este jocul de cazino care va va duce in perioada Halloween si este dezvoltat de PlayPearls.

Jocul de cazino online Hallo Wins Day gratuit

 

Chiar daca jocul poate arata ca si cum ar fi pentru perioada de Halloween, acesta este disponibil in orice moment al anului si este alcatuit din 25 de linii de plata si 5 role. Jocul se bazeaza pe modul in care pisicile negre sunt norocoase.

Simboluri de joc

Exista o pisica neagra in joc si arata dezgustatoare si ratacita. Simbolul poate ajuta la castigarea a peste 1000 de credite. Cu toate acestea, castigul se bazeaza pe cat ati stabilit ca pariu.

Celalalt simbol care este mai bun decat pisica, este o pisica albastra, care merita 500 de credite. Jocul are, de asemenea, simboluri speciale, care sunt pentru bonus, rotiri salbatice si gratuite.

Salbaticul poate inlocui alte simboluri, dar nu simbolurile prezentate. Acest lucru este de a ajuta la obtinerea combinatiei castigatoare pentru jucator. Salbaticia va oferi si mai mult atunci cand are loc cu rundele libere. Pentru a obtine rotirile gratuite, jucatorul trebuie sa activeze trei fantome si jucatorul este capabil sa obtina doar 40 de rotiri.

Lumanarea rosie a sangelui este simbolul bonus si il duce pe jucatorul in partea abandonata a jocului si exista o roata multicolora care promite jucatorului sa obtina premiul. Regulile jocului arata simplu, trebuie sa te rotesti si apoi sa colectezi o recompensa. Cu toate acestea, acest lucru pare a fi lovit sau dor de joc, deoarece doar norocul poate ajuta jucatorul sa obtina victoriile pe care le doreste.

No comments

Leave a Reply