Alege Pacanele

Grave Grabbers

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Grave Grabbers

Jocul de cazino online Grave Grabbers gratuitGrave Grabbers” este un joc de pacanele gratuit a carui actiune se desfasoara intr-o lume infricosatoare in care mortii revin la viata si aduc cu ei comori. Tema jocului este sarbatoarea de Halloween, iar atmosfera este infricosatoare dar distractiva, in acelasi timp, prin detaliile prezente in joc. Acest joc de aparat de pacanele a fost primit cu bratele deschise de jucatori, mai ales multumita recompenselor in bani pe care jucatorul le poate incasa.

Jocul de cazino online Grave Grabbers gratuit

Grave Grabbers” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu un fundal intunecos, luminat de luna plin din coltul ecranului. Actiunea de petrece in cimitirul plin de schelete. Efectele sonore ale jocului sunt si ele infricosatoare si pline de tipete si muzica alerta, ce insotesc rolele atunci cand acestea se invart. Grave Grabbers este un joc de slot gratuit pe care il poate juca oricine, si care are o atmosfera distractiva cu o grafica decenta.

Jocul ofera posibilitatea de a juca dupa preferinte. Este echipat cu 5 role si trei simboluri i 20 de linii castigatoare, ce se desfasoara in diverse directii. Jucatorul trebuie sa foloseasca sagetile din partea de jos a ecranului pentru a stabili pariul si a selecta liniile castigatiare. Scheletele sunt imbracate in diverse costume si sunt simbolurile cu valori mici ale jocului. Scheletul poate avea o umbrela, poate fi imbracat in inger, poate purta coronita, poate tine un pahar cu bautura sau poate citi o carte. Simbolurile valoroase ale acestui joc su fantoma, fratele Grim, zombie si liliacul.

No comments

Leave a Reply