Alege Pacanele

Golden Dragon Game Art

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Dragon Game Art

Jocul de cazino online Golden Dragon Game Art gratuitGame Art este cel mai popular producator de sloturi online cand vine vorba despre jocuri cu tematica chinzeasca. Acest joc extrem de distractiv este una dintre cele mai reusite produse lansate vreodata de acest producator de pacanele. Inspiratia acestui joc este bogata cultura a Chinei si este pur si simplu senzational nu doar pentru ca ofera premii exceptionale ci si pentru ca jocul a fost creat special pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi jucatori. Jocul in sine nu are niciun cusur in mod special si din toate punctele de vedere jocul a fost dezvoltat cu grafica perfecta, animatie uimitoare si sonor care completeaza reteta perfecta.

Jocul de cazino online Golden Dragon Game Art gratuit

 

Jocul de pacanele cu 5 role si 4 randuri de siimboluri, care iti dau acces la nu mai putin de 50 de linii castigatoare. Alaturi de acestea, jocul are si niste bonusuri savuroase care se declanseaza cu anumite combinatii de simboluri speciale. Jocul este unul foarte simplu de jucat si cu reguli pe care le intelege si un incepator in doar cateva minute de joc.

Cand incepi jocul iti recomandam sa folosesti tabelul cu combinatii castigatoare pentru a intelege de la inceput ce trebuie sa urmaresti in timpul jocului la pacanele. Variatia de pariuri este destul de limitata, intre 0.25 si 12.5 euro, dar fiecare poate alege miza potrivita in functie de marimea buzunarului sau. Acest slot video vine cu un set generos de simboluir speciale care vor genera cele mai mari castiguri. Simbolul wild si simbolul scatter sunt cele mai valoroase. Si mai mentionam ca jakpotul cel mare al acestui joc ajunge pana la 500 de monede pe rotire.

 

No comments

Leave a Reply