Alege Pacanele

Golden Acorn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Acorn

Jocul de cazino online Golden Acorn gratuitGolden Acorn este jocul de pacanele cu o tema de primavara care face inceputul si reinnoirea naturii cu toti locuitorii sai. Flora si fauna din padure are o bogata sursa de inspiratie pentru multi pictori si scriitori si acum pentru acest slot machine.

Jocul de cazino online Golden Acorn gratuit

 

Slotul video se refera la natura, in special la lumea padurilor. Jocul se ocupa de lemnul adanc si se gaseste intr-o atmosfera linistita si linistita. Tamburele au fost integrate in fundal, care are cadre de motive de ghinda si frunze in captuseala de aur. Simbolurile rolelor acestor role se ocupa de intregul spatiu care le-a fost alocat si le dau suficienta cot la designeri, astfel incat sa poata lucra cu ele mai multe detalii. Muzica de fundal este artificiala si are o melodie optimista care se joaca de fiecare data cand tamburul incepe sa se roteasca. Exista si sunete pline de bucurie si bucurie, dar nu au nimic de a face cu tema.

Comenzile jocului se gasesc in partea inferioara a 5 role si liniile de plata sunt 40. Este foarte mult si este important sa retineti ca jocul cu toate liniile de plata creste sansa de a castiga un premiu mai mare. Pentru a alege valoarea jocului, jucatorul trebuie sa decida pariul si creditul. Dupa ce ati setat totul, atunci jucatorul ar trebui sa loveasca la inceputul albastru pentru a juca.

Simbolurile slotului video Golden Acorn

Simbolurile jocului sunt opt ​​si se bazeaza pe locuitorii padurilor, cum ar fi veverita, bursucul, bufnita, Wolf, Lynx, Fox si ciocanitoarea. Cel mai bun simbol este un urs, iar cinci dintre ele sunt in valoare de 1.000 de ori

No comments

Leave a Reply