Alege Pacanele

Gold Rush Magnet Gaming

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gold Rush Magnet Gaming

Jocul de cazino online Gold Rush Magnet Gaming gratuitIn secolul al XIX-lea, unii dintre colonistii din America au plecat sa se alature bogatiilor din Valea Raului de Aur. Acest lucru ii facea pe acesti colonisti sa devina bogati dincolo de ceea ce se asteptau. Acest slot video se bazeaza pe ideea de Gold Rush.

Jocul de cazino online Gold Rush Magnet Gaming gratuit

 

Ce trebuie sa va amintiti este ca unii dintre acesti colonisti au plecat, dar au venit acasa cu mainile goale sau chiar nu au mai venit acasa. Cu toate acestea, unii dintre ei au reusit sa faca mari averi si trebuie sa joci acest joc de cazino sperand ca vei fi printre ei. Jocul are 9 roti, 3 jocuri bonus si 2 jackpoturi progresive. Veti gasi intotdeauna o modalitate ampla pe care o puteti folosi pentru a obtine totul.

Simboluri de joc

Actiunea jocului de cazino online are loc in avanpostul din Vest si este completata de cactusi, tambururi si ritm de banjo. Jocul de la Magnet Gaming a animat slotul si exista efecte sonore care se potrivesc cu acesta. Daca jucati acest joc latent timp de ceva timp, atunci un miner de aur cu barba va incepe sa sforaie. Cand rotiti din nou bobinele, atunci se va trrezi si el.

Pe ecran, veti obtine doua panouri de lemn care au aplicat un echipament si veti gasi doua jackpoturi afisate pe acesta. Un jackpot regulat va incepe la 500, in timp ce jackpot-ul super va incepe la 10.000. Cu toate acestea, cele doua jackpoturi sunt progresive, astfel incat acestea vor continua sa creasca odata cu trecerea timpului. Creditul va fi afisat la extrema stanga cu valoarea fiecarui pariu.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele