Alege Pacanele

Gods Temple

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gods Temple

Jocul de cazino online Gods Temple gratuitSlotul video God’s Temple se bazeaza pe piramida egipteana antica, in locul in care cineva poate gasi piramida unica in forma, care este prevazuta sa fie 6 bobine cu cele 64 de linii de castig. Slotul video a fost oferit cu o gama obisnuita cu caracteristicile bonus; acestea includ rotirile gratuite, iar scatterul castiga cu victorii salbatice.

Jocul de cazino online Gods Temple gratuit

 

Cu toate acestea, acest joc de pacanele nu ofera un mod interesant si nou de intoarcere in atingerea obiectivelor si ii da spinners calea de stimulare de a se invarti pentru a obtine recompense suplimentare.

Simboluri de joc de pacanele

Egiptul Antic se numara printre temele populare pe care le poate gasi jucatorul la un slot video. Este adevarat ca adevarata tema va atrage atentia puncilor deoarece este amestecul de prosperitate, bogatie, mister si istorie. Dupa cum v-ati astepta de la alte jocuri de pacanele, veti gasi simbolul soarelui inaripat, crucea Ankh si ochiul Horusului. Este, de asemenea, posibil sa numarati la cateva personaje divine, cum ar fi Anubis sau zeul condus de caini, pe care il gasiti numai in viata de apoi. Un altul este Horus sau Falcon condus pe cer in cer.

Intr-adevar, simbolurile apar la bobinele slotului video God’s Temple. Acest lucru face ca jocul sa fie destul de standard al jocului tematic egiptean cand vine vorba de design. Cu toate acestea, slotul are multe lucruri de oferit in cadrul gameplay-ului sau.

Cele sase role ale acestui joc sunt diferite unul de celalalt. Unele dintre primele rotite din stanga vor contine doua simboluri, al doilea si al treilea, patru simboluri si continua astfel.

No comments

Leave a Reply