Alege Pacanele

God Of Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

God Of Fortune

Jocul de cazino online God Of Fortune gratuitSlotul video God of Fortune este un joc de cazino online frumos si, in acelasi timp, evocator mai ales daca vrei sa gasesti inteligenta impotriva simbolurilor vechiului noroc. Jocul are o divinitate vesela care prezideaza jocul si veti gasi destul noroc. Tema jocului este despre China si aici gasiti toate simbolurile traditionale si o coloana sonora asiatica. Jocul este in acelasi timp calm si opulent si este vorba despre contrast.

Jocul de cazino online God Of Fortune gratuit

 

Jocul de tip slot video are culorile cu care chinezii le place sa se identifice si sunt aurii si rosii. Printre simboluri, veti gasi dragon, focuri de artificii, felinare chinezesti, o palarie de aur, si un evantai cu God of Fortune pe el.

Cum se castiga slotul video God of Fortune

Pentru a castiga, daca obtineti God of Fortune, acesta va oferi premiul de top si veti obtine 1.000 atunci cand veti putea potrivi cel putin 3 simboluri. Toate aceste simboluri se pot potrivi cu trei sau chiar mai mult daca doriti sa beneficiati de premiu.

Altele sunt moneda norocoasa. Cand aduci moneda norocoasa la role, vei castiga premiul chiar daca este doar un singur simbol. Cu cat mai multe monede pe care le puteti prinde, cu atat mai mult puteti castiga. God of Fortune este un slot video cu 8 linii de castig si cu 3 role. Pariul pentru fiecare linie este de doar o moneda. Suma a fost fixata si nu va fi modificata. Puteti ajusta valoarea incepand de la 0.15 pana la 150.

No comments

Leave a Reply