Alege Pacanele

Gladiators Endorphina

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gladiators Endorphina

Jocul de cazino online Gladiators Endorphina gratuitJocul de cazino Gladiators este un slot video cu 5 tambururi cu 21 de linii de castig. Fiecare persoana este constienta de Gladiatorii care au fost animatori publici si luptatori ai Imperiului Roman. Dezvoltatorul si artistul au avut o viziune diferita, deoarece nu doreau sa transforme jocul de cazino in campul de lupta fara mila, dar doresc sa se afle in batalia combatantilor inarmati.

Jocul de cazino online Gladiators Endorphina gratuit

 

Jocul vizeaza obiective mai mari, ceea ce inseamna ca jocul este mai riscant. Se recomanda sa incepeti mai intai cu modul demo. Slotul se bazeaza pe schema de culoare acva si da sens ca exista o actiune care are loc. Cu selectorii la colt, marimea monedei poate fi ajustata. Cele 21 de linii castigatoare pot fi ajustate manual.

Cu jocul principal, jucatorii vor fi bineveniti sa-si incerce norocul cu jocul de risc optional si vor avea sansa de a castiga intoarcerea dubla. Oricare ar fi nevoie este alegerea unui mister si dorinta ca jucatorul sa poata alege un card mai mare decat cel al dealerului.

Bonusuri si simboluri

Este un peste care va face cele mai mari simboluri platitoare. Cand primiti cinci, veti castiga 10, 20 si 50 de jocuri gratuite. Scatterul este rechinul in timp ce freebies-ul este special, deoarece cel mai bun gladiator va fi determinat si premiul mare va fi acordat.

Jocul de cazino are echipe diferite, deoarece in joc va exista o pictograma de gladiator. Gladiatorul care devine majoritatea la role, castiga.

No comments

Leave a Reply