Alege Pacanele

Gentleman Thief

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Gentleman Thief

Jocul de cazino online Gentleman Thief gratuitGentleman Thief este jocul de cazino potrivit pentru tine, in cazul in care credeti ca ati fost bine cultivate si sofisticate. Poti sa arati ca hotul de arta parizian si te poti incerca cel mai bine, astfel incat sa nu fii capturat de politie in timp ce primesti comoara valoroasa din galeriile franceze.

Jocul de cazino online Gentleman Thief gratuit

 

In joc, exista picturi cu valoare ridicata care vor astepta sa fie luate de tine. Acest joc are 25 de linii de plata cu maxim cinci rotite. Puteti alege orice numar de linii de castig active pentru a juca, in timp ce pariul poate fi setat de la 1 cent pana la 1 dolar. Pentru a castiga, trebuie sa incercati sa potriviti combinatia castigatoare de trei simboluri. Tambururile vor fi citite pornind stanga spre dreapta. Liniile care au cea mai buna combinatie vor fi platite.

Simboluri de slot online

Simbolurile speciale ale jocului sunt rotiri gratuite cu simboluri salbatice. Jocul vine, de asemenea, cu caracteristica bonus care deschide sase seifuri care ascund comoara in ele. Ar trebui sa aruncati in aer aceste safeuri folosind dinamite pentru a vedea ce tip de premii se gasesc in interior.

Controalele jocului de cazino includ nivelul de pariu in care puteti utiliza pentru a stabili cat doriti sa pariati. Butonul de linii este utilizat pentru a activa numarul de linii cu care doriti sa jucati. Pariul maxim este de a seta pariul maxim si de a juca automat pentru a seta jocul sa joace singur. Deschid noul panou, banii arata cat de mult ai creditat.

No comments

Leave a Reply