Alege Pacanele

Game 2000

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Game 2000

Jocul de cazino online Game 2000 gratuitSlotul video Game 2000 este un joc de cazino online cu 3 role. Jucatorul se poate bucura de experienta dubla prin cocktail-utile delicioase si fructele etalate.

Jocul de cazino online Game 2000 gratuit

 

Acest joc de pacanele online nu este echipat cu caracteristici speciale numeroase, dar are simbolul scatter cu un element suplimentar. Daca este fan al jocurilor de cazino de tip slot cu 3 role, te vei bucura sa auzi ca jocul prezinta simboluri de fructe ca: portocale, lamai zemoase, cirese coapte, pepeni deliciosi, struguri si capsuni. In plus fata de aceste simboluri, te vei intalni cu SLP bar, stele, clopotei de aur si trifoi.

Caracteristicile jocului

Cand vine vorba despre aspect, acest joc de pacanele este clasic, cu aspect vizual interesant. Jocul are doua dimensiuni ce se imbina perfect pentru a reda jocul de slot clasic cu fructe pe care il intalnesti in baruri. Jocul este foarte colorat si plin de lumini stralucitoare, asemeni unui aparat de slot real. Jocul este echipat si cu sunetele aparatelor clasice.

Inainte ca jucatorii de pacanele sa se regaseasca in actiunea jocului, trebuie sa stabileasca pariul. De asemenea, jucatorul trebuie sa decida daca vrea sa joace cu primu set sau cu cel de-al doilea. De esemenea, jucatorul trebuie sa stabileasca cu cate monede doreste sa joace.

No comments

Leave a Reply