Alege Pacanele

Galactic Cash Attack

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Galactic Cash Attack

Jocul de cazino online Galactic Cash Attack gratuitGalactic Cash Attack este un fantastic joc de tip slot gratuit dezvoltat pentru a colectia de comori din universul exterior. De fapt, calatoriile in spatiu reprezinta una dintre cele mai mari experiente pe care le-ai putea avea, dar numai cateva persoane, in numar de mai putin decat degetele de la o mana, pot atinge aceasta tinta reala. De aceea, dezvoltatorii de jocuri de noroc au dezvoltat multe jocuri de tip slot gratuite, care se bazeaza pe spatiul exterior sau pe calatoriile in spatiu. Acest joc de noroc de la Habanero este, de asemenea, unul dintre aceste jocuri. In afara de a oferi o experienta extraordinara de calatorie in spatiu, aceasta uimitoare joc de tip slot permite, de asemenea, jucatorilor sa colecteze recompense frumoase in timpul calatoriei.

Jocul de cazino online Galactic Cash Attack gratuit

 

Designul jocului este pur si simplu excelent si minunat. De la fundal la grafica, animatii si simboluri – nu exista nici un defect. Nici macar unul singur la care sa ma gandesc. Setul de simboluri reprezinta de fapt nave spatiale si extrateresti. In afara de acestea exista si un om de stiinta nebun, care are un ochide robot. Toate aceste simboluri sunt alocate diferitelor seturi de premii. Premiul se modifica in functie de mai multi factori, cum ar fi marimea pariului si combinatia castigatoare. Panoul de control este destul de simplu. Nimeni nu trebuie sa aiba nicio experienta suplimentara in jocuri de noroc pentru a practica si a castiga la acest slot gratuit.

Din nou, acesta este, de asemenea, un joc de tip slot cu 5 tambururi, foarte similar cu jocurile de noroc marca Habanero lansate anterior. Numarul maxim de linii de plata pentru acest joc este extins la 50. De fapt, creste frecventa castigului. Acest joc are de asemenea cateva bonusuri, inclusiv o runda de rotire gratuita.

No comments

Leave a Reply