Alege Pacanele

Fusion Fruit Beat

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fusion Fruit Beat

Jocul de cazino online Fusion Fruit Beat gratuitSlotul video Fusion Fruit Beat este un joc de cazino online disponibil la Casino Technology. Sloturile anterioare nu au fost diferite, deoarece a existat mai putina tehnologie. Acum este timpul sa dati din cap in ceea ce priveste cele mai recente jocuri disponibile online si acesta fiind unul dintre ele.

Jocul de cazino online Fusion Fruit Beat gratuit

 

Jocul se bazeaza pe icoane de fructe lucioase si lustruite pe rolele sale. Un fundal este alcatuit cu nuanta mov, rosu si intunecat, cu diferite bule care se ridica pornind de la varf. Fundalul intunecat functioneaza ca contraste cu simbolurile stralucitoare si stralucitoare. Interfata este bine prezentata si curata si jocul ruleaza bine chiar daca este in modul ecran complet.

Jocul de cazino are 5×3 role cu maxim 20 de linii de castig. In partea de jos, exista un submeniu al jocului in care este posibil sa se modifice numarul de linii de plata. Butonul din dreapta va face rotirile sa se roteasca in timp ce butonul mai mic din partea de jos va permite muzicii jocului sa se schimbe, pentru ao seta in modul ecran complet cu efectele sonore. De asemenea, jucatorul poate folosi optiunea de rotire automata pentru a lasa rolele sa se roteasca singure.

Simboluri de joc

In simbolurile jocului, exista simboluri salbatice si scatter cu un jackpot non progresiv. Cand jucatorul incepe sa joace, va fi usor pentru el sa castige suficient. Chiar daca jocul nu are jocul bonus traditional, acesta este capabil sa ofere o caracteristica secundara celor care doresc sa-si asume riscul cresterii castigurilor.

No comments

Leave a Reply