Alege Pacanele

Full Moon Romance

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Full Moon Romance

Jocul de cazino online Full Moon Romance gratuitSlotul video Full Moon Romance este cel mai bun joc de cazino online pentru a incepe sa jucati atunci cand aveti premii mari. Tema jocului se refera la povestea a doi tineri iubitori si ascunde o rasucire speciala si aceasta este cea mai mare parte atunci cand luna plina sa ridicat.

Jocul de cazino online Full Moon Romance gratuit

 

Jocul are 5 role cu 15 linii de castig. Jocul are multe caracteristici, iar bonusul jocului este o fiara. Protagonistii jocului sunt Rosie si Jack. Sunt dragi si apar pe role. Acestea pot fi vazute la o masina parcata unde sunt gata sa urmareasca filmul in film si vin si pe ecranul filmului.

Simboluri de joc cazino Full Moon Romance

Dragi iubiti nu sunt simboluri si sunt 3 in cate un simbol pentru care exista 3 piese care sunt puse impreuna intr-o maniera verticala pentru a face un simbol mare la joc. Rosie poarta o rochie de 50 de ani si exista o coada de ponei cu colier in forma de os pe gat. Jack poarta o vesta rosie si galbena si are o gramada de trandafiri.

Slotul video este stabilit in Anglia victoriana si are 15 linii de plata cu 5 role. Cu toate acestea, toate liniile sunt fixate, astfel incat acestea trebuie sa fie redate simultan. Rose este o lacatura a conacului si ea se lupta pentru a obtine afectiune a doi barbati. Lady Rose este o salbaticie a jocului si exista un trandafir tudor ornamentat, care este simbolul care activeaza rotirile gratuite, deoarece este o risipa.

No comments

Leave a Reply