Alege Pacanele

Full Moon Romance

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Full Moon Romance

Jocul de cazino online Full Moon Romance gratuitSlotul video Full Moon Romance este cel mai bun joc de cazino online pentru a incepe sa jucati atunci cand aveti premii mari. Tema jocului se refera la povestea a doi tineri iubitori si ascunde o rasucire speciala si aceasta este cea mai mare parte atunci cand luna plina sa ridicat.

Jocul de cazino online Full Moon Romance gratuit

 

Jocul are 5 role cu 15 linii de castig. Jocul are multe caracteristici, iar bonusul jocului este o fiara. Protagonistii jocului sunt Rosie si Jack. Sunt dragi si apar pe role. Acestea pot fi vazute la o masina parcata unde sunt gata sa urmareasca filmul in film si vin si pe ecranul filmului.

Simboluri de joc cazino Full Moon Romance

Dragi iubiti nu sunt simboluri si sunt 3 in cate un simbol pentru care exista 3 piese care sunt puse impreuna intr-o maniera verticala pentru a face un simbol mare la joc. Rosie poarta o rochie de 50 de ani si exista o coada de ponei cu colier in forma de os pe gat. Jack poarta o vesta rosie si galbena si are o gramada de trandafiri.

Slotul video este stabilit in Anglia victoriana si are 15 linii de plata cu 5 role. Cu toate acestea, toate liniile sunt fixate, astfel incat acestea trebuie sa fie redate simultan. Rose este o lacatura a conacului si ea se lupta pentru a obtine afectiune a doi barbati. Lady Rose este o salbaticie a jocului si exista un trandafir tudor ornamentat, care este simbolul care activeaza rotirile gratuite, deoarece este o risipa.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele