Alege Pacanele

Fruit Slot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Slot

Jocul de cazino online Fruit Slot gratuitFruit slot game” este un joc de pacanele gratuit nou si revigorant. Acest jocuri de aparat de pacanele gratuit este un cocktail de fructe, cu 25 de linii castigatiare si 5 role ce vine cu o schimbare fata de jocurile clasice de slot cu fructe. Jocul recompenseaza jucatorul cu un numar de caracteristici bonus: rotiri gratuite, wild wins si sweet pinapple. Cel mai colorat castig al jocului este jackpot-ul de 25.000 de credite.

Jocul de cazino online Fruit Slot gratuit

Fruit slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit diferit de alte jocuri de slot pe care le-ai mai jucat pana acum. La inceput, jocul foloseste simbolurile clasice: anans, babane, kiwi, mere, piersici si pere. Nici fructele speciale nu au fost lasate pe dinafara: ananas, lamai, prune si cirese. Ceea ce face ca jocul sa fie diferit de altele este aspectul si design-ul sau. In loc sa aiba simboluri patrate si cu o grafica 2D, jocul este echipat cu simboluri artistice foarte bine schitate, ce prezinta imagini dinamice si vibrante.

Inainte de a invarti rolele aparatului de slot, trebuie sa selectezi liniile castigatoare cu care vrei sa joci. Jucatorii pot alege intre 1 si 25 de linii castigatiare active, in functie de preferintele fiecaruia. Experienta jocului si nivele de strategie au indeajuns de mult loc de manevra atunci cand vine vorma de pariu.

No comments

Leave a Reply