Alege Pacanele

Fruit Burst

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Burst

Jocul de cazino online Fruit Burst gratuitFruit Burst este jocul de pacanele in care ar trebui sa te astepti sa vezi capsuni, lamai, cirese si prune. Cu toate acestea, spre deosebire de vechea versiune, aceste fructe sunt acum in 3D.

Jocul de cazino online Fruit Burst gratuit

 

Jocul de pacanele se bazeaza pe 10 linii de plata cu 5 role. Pariul incepe la 0,10 pentru fiecare rotire si suma poate fi ridicata pentru a ajunge la 100,00. Chiar daca modul de joc este usor si frumos, designul sau este avansat si simbolurile apar pe fundalul animat cu cocktail-bar-ul de pe insula tropicala. Placile de surf au fost plantate in nisip, pe partea laterala a rolelor. Ecranul are, de asemenea, o femeie frumoasa care poarta un mic bikini si danseaza pe muzica hawaiana care se joaca la role.

Simboluri jocului de cazino

Inainte de a juca, poate doriti sa aflati despre valorile simbolurilor de fructe. Cele mai mici simboluri platitoare sunt portocalele si ciresele, marul si lamaia urmeaza si afinele urmeaza. Cel de-al doilea simbol de plata inalta este gramada de struguri, in timp ce capsunul este cel mai mare simbol platitor.

Castigarea poate porni din partea dreapta spre partea stanga. De aceea este usor sa castigi cu acest joc de pacanele.

Sarbatoarea jocului de cazino Fruit Burst este un ananas si va inlocui alte simboluri pentru a completa combinatia castigatoare. Cand simbolul ajuta la castigarea, atunci urmatoarea rotire va fi libera. Cand a doua rotire aduce si o victorie, acelasi proces va continua. A treia oara este ultima oara daca castigarea continua.

No comments

Leave a Reply