Alege Pacanele

Fruit Basket Playpearls

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Basket Playpearls

Jocul de cazino online Fruit Basket Playpearls gratuitFruit Basket este un joc de cazino bazat pe 20 de linii de plata cu 5 role si aduce scanteia de soare plina de distractie si merita numele.

Jocul de cazino online Fruit Basket Playpearls gratuit

 

Acest slot video nu arata prea spectaculos, dar este confortabil si potrivit pentru picnicul de vara. Exista o imagine rapida pentru cosul de picnic la patura si titlul jocului arata cumva funky. Cand jocul se deschide, exista litere de culoare galben, rosu, portocaliu, violet, albastru si verde. Fundalul jocului are loc peste iarba si exista o patura care ofera o culoare suplimentara. Cosul face granita pe role. Exista o serie de linii de fiecare parte si in plus exista si altele care vin cu diagrama la fiecare placa de plati. In tabelul de plati exista 9 simboluri obisnuite. Puteti vizita tabelul de plati pentru a afla mai multe despre cat de mult puteti castiga cu fiecare simbol disponibil in joc.

Caracteristicile jocului de cazino Fruit Basket

Fructele sunt dezvoltate pentru a arata simplu, dar atragatoare. Acest lucru, mai ales ca exista suficient spatiu in fiecare simbol. Imaginile se potrivesc bine cu muzica.

Cu acest joc, nu veti avea sansa de a alege cate linii doriti sa jucati. Cu toate acestea, puteti gasi numarul de pariuri pe care doriti sa le pariati. Incepe de la 0,1 pana la 2,00. Jocul nu contine butonul de pariu maxim, dar exista optiunea de redare automata in cazul in care doriti sa va bucurati si de mult timp liber.

No comments

Leave a Reply