Alege Pacanele

Freaky Bandits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Freaky Bandits

Jocul de cazino online Freaky Bandits gratuitPrivind doar numele, va puteti da seama ca aceasta este o continuare a seriei “freaky” a producatoruli Games OS. Aceasta este una dintre cele mai populare serii de jocuri de pacanele gratuite in jocuri slot gratuite. Acesta este un joc extrem de aventuros si plin de distractie care are capacitatea de a impresiona toate nivelurile de jucatori de sloturi video gratuite.

Jocul de cazino online Freaky Bandits gratuit

 

Dupa cum stim cu totii, prima impresie este foarte importanta pentru orice fel de jocuri de pacanele online. Acesta este motivul pentru dezvoltatorii de sloturi folosesc de obicei grafica de inalta calitate si animatii netede, impreuna cu muzica potrivita. Acest joc de pacanele online foloseste aceeasi metoda pentru a-si impresiona jucatorii. Practic, acesta este un slot video cu 5 tambururi gratuite si cu 30 de linii de plata. Numarul de linii de plata activate poate fi ajustat de la 1 la 30 intre fiecare rotire. In afara de aceasta, marimea monedei poate fi de asemenea ajustata intre 1 si 2. Modificarea acestor parametri modifica si marimea pariului total. Conform panoului de control, pariul total poate varia de la 0.2 monede la 60 de monede pentru fiecare rotire.

Utilizarea optiunii de pariu maxim este cea mai buna modalitate de a castiga premii mari in acest joc. Potrivit tabelului de plata, exista premii de pana la 5.000 de monede si este cu siguranta misto. Acest premiu de 5.000 de monede poate fi obtinut numai cu optiunea de pariu maxim. In afara de acest premiu de 5.000 de monede, exista, de asemenea, aproximativ 1.000 de premii pentru monede. Jocurile bonus, rotatia gratuita si multiplicatorii sunt, de asemenea, acolo pentru a castiga mai multe castiguri.

No comments

Leave a Reply