Alege Pacanele

Fortune Koi

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fortune Koi

Jocul de cazino online Fortune Koi gratuitFortune Koi este un slot video care se bazeaza pe tema traditionala chineza. Are o grafica frumoasa si complexa, cu un fundal asiatic senin. Puteti castiga masiv daca incepeti sa jucati acest joc de cazino online.

Jocul de cazino online Fortune Koi gratuit

 

Cand deschideti jocul de cazino, primul lucru pe care il veti vedea este grafica sa impresionanat. Veti vedea un crap de aur, care se gaseste pe tot ecranul si exista multe monede norocoase imprastiate. Alte simboluri care se pot astepta in joc sunt cookie-urile de aur, dragon, minge de foc si sarpe. Cand castigi, atunci va aparea un crap din aur si va creste in ochi. Acest lucru arata incantator, dar, de asemenea, veti ajunge sa stiti cat de mult aveati.

Contrar simbolurilor care se bazeaza pe simbolul traditional chinezesc, muzica de fundal este o combinatie intre nou si vechi. Este senina, dar in acelasi timp contemporana. Veti fi energizati pe masura ce veti continua sa jucati acest joc de pacanele online.

Cum sa castiga acest slot video

Cand se gaseste un crap de aur koi in spatiul superior al unei mese, primiti 250 de monede cand va potriviti cu cinci identice. Cand se potriveste doar 3, primiti 50 de monede. Cand ai doar patru, atunci primesti o victorie de 200. Cand primesti doi crapi koi care au gura si coada, vei primi 100 de monede daca te potrivesc 5. Simbolul salbatic al jocului de cazino poate inlocui alte simboluri si va aparea pe rolele 2, 3 si 4. Jocul de cazino Fortune Koi este un slot video cu 10 linii de plata si cu 5 role.

No comments

Leave a Reply