Alege Pacanele

Fortune Cat

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fortune Cat

Jocul de cazino online Fortune Cat gratuitFortune Cat este un slot video care se bazeaza pe pisicile despre care se vorbeste in misticul orient indepartat. Cand deschideti jocul acesta de pacanele, veti vedea trei pisici mari si sunt imbracate in haina orientala indepartata. Daca te uiti mai aproape, vei vedea o asemanare cu Buddha.

Jocul de cazino online Fortune Cat gratuit

 

Cand veti continua sa jucati, aceasta tema va continua, dar insotitorul de feline va fi doar unul si va fi asezat in partea stanga a ecranului, unde va prinde clopotul norocos in laba. Folosirea pisicii nu ar trebui considerata ca o simpla intamplare, deoarece este o figura traditionala in cultura japoneza si este cunoscuta sub numele de maneki-neko si aduce noroc.

Fundalul jocului de tip slot vodeo este un cires inflorit, in timp ce rolele sunt asezate in pagoda cu cerul de liliac si ciresele din jurul sau. Este printre aceste setari pitoresti ale acestui joc de pacanele pe care nu le puteti uita.

Cum sa castiga la acest slot video

Muzica de fundal este estica si incepe odata ce incepeti sa jucati si in timp ce rotiti rolele. Pentru a castiga cu acest joc, trebuie sa se potriveasca trei simboluri, iar cel mai mare premiu este o pisica de aur tubby. Daca prindeti trei, castigati 200 de monede. Pisica cu sticla purpurie este a doua cea mai apreciata. Alte simboluri din joc sunt diferite imagini mistice si traditionale si daca va potriviti cu trei dintre ele, veti castiga incepand de la unu la 75 de credite. Pisica cu avere este un simbol salbatic, iar scatterul este o pisica alba. Slotul video Fortune Cat 8 linii de castig cu slot cu 3 role.

No comments

Leave a Reply