Alege Pacanele

Forest Nymph

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Forest Nymph

Jocul de cazino online Forest Nymph gratuitSlotul online Forest Nymph este jocul de cazino online care se bazeaza pe senzationala opera Walden, creata de Henry David Thoreau. Cand Casino Technology a dezvoltat acest joc, au facut-o sa arate elegant si viu si bogat. Imaginile au fost construite in modul in care jucatorul simte ca este dus la o padure misterioasa. Jocul se bazeaza mai mult pe temele mitologiei si fanteziei grecesti. Jocul contine creaturi de padure, cum ar fi nimfa din epoca, aur cu alte animale care pot fi gasite in aceste medii. Acest fundal arata ca o padure misterioasa si se confrunta cu unele urme usoare care apar din zori si in timp ce ard departe ceata.

Jocul de cazino online Forest Nymph gratuit

 

Jocul de cazino este setat pe tamburul 5×3 si exista 15 linii de castig. In partea de jos, exista butoane pe care playerul le poate utiliza pentru a intra in submeniu. Acesta este locul in care jucatorul este capabil sa schimbe valoarea monedei, liniile de plata si marimea pariului. Butonul mai mic se gaseste in partea inferioara si in acest caz este posibila pornirea sau oprirea volumului sau intrarea in modul ecran complet.

Simboluri de joc

Jocul are un simbol salbatic si un scatter. Jucatorul va avea, de asemenea, ocazia de a juca cu rotiri gratuite. Jocul nu are jackpot-uri progresive, joc gratuit sau rotund sau bonus. Cu toate acestea, are un multiplicator de scoruri. Slotul de nymf din padure ofera o caracteristica interesanta pentru cineva care castiga mai putin. Este posibil sa dublezi castigul prin a ghici culoarea si costumele. Ghicind-o corect, castigul poate de asemenea sa se coboare.

No comments

Leave a Reply