Alege Pacanele

Football Gladiators

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Football Gladiators

Jocul de cazino online Football Gladiators gratuitSlotul video Football Gladiators are o tema bazata pe gladiatori romani antici si fotbal. Fotbalul a devenit cel mai popular sport din lume si chiar daca lupta gladiatorilor este cea mai faimoasa lupta din intreaga istorie.

Jocul de cazino online Football Gladiators gratuit

 

Jocul de cazino se bazeaza pe 25 de linii de castig si 5 role, in timp ce jackpotul este de 1000 de monede cu alte bonusuri. Fotbalistii si gladiatorii romani sunt atat o alegere excelenta ca tema a unui slot video, cat si aducerea celor doi impreuna necesita creativitatea si poate atrage fanii acestor doua teme.

Grafica jocului de cazino este de inalta calitate, iar scena este despre gladiatori de fotbal care sunt pregatiti sa intre in lupta. Muschii gladiatorilor si stralucirea armurii se gasesc intr-o calitate realista 3D, care aduce anticipari fata de joc.

Simboluri de slot video

Pentru a juca, puteti alege intre personajele populare din fotbal, cum ar fi Rio Ferdinand, Van Persie si Pirlo. Cand alegeti personajul, el apare la role cand incepeti sa va rotiti.

Muzica de fundal suna ca si ceva care este obtinut din filmele medievale, romane si grecesti in timp ce este combinat cu sunetele traditionale ale sloturilor. Fundalul jocului este Amfiteatrul Roman cu figuri mascote, lei si tauri. Simbolurile jocului includ arena istorica ca salbatic, casti, scuturi si minde de fotbal din piele. Cand jucatorul primeste doua salbatice, atunci il va transporta la jocurile bonus care sunt Jocul Bonus de Batalii sau Jocul Bonus Chariot Race.

No comments

Leave a Reply