Alege Pacanele

Flux

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Flux

Jocul de cazino online Flux gratuitSlotul video Flux este jocul de pacanele care scoate in evidenta experienta suprarealista pe care o puteti bucura daca incepeti sa jucati online. Exista un numar de obiecte colorate care plutesc in aer si sunt tridimensionale. Astfel de obiecte sunt, de asemenea, simbolul jocului si ofera o experienta psihedelica.

Jocul de cazino online Flux gratuit

 

In mod grafic, slotul video nu este ca orice alt joc, dar simbolurile jocului nu sunt prea remarcabile si exista o rotatie lenta cu spectacole luminoase care au fost adaugate simbolurilor. Pe slot, exista coloana sonora ambientala si se potriveste perfect si imbunatateste experienta mai mult. Cand vine vorba de grafica, slotul nu arata ca nici un alt slot. Nu trebuie sa va asteptati sa vedeti rolele in timp ce simbolurile nu sunt prea spectaculoase. Cu toate acestea, cu rotatia lenta si luminile arata ca sunt adaugate pe simboluri, simbolul aduce tratamentul vizual. Coloana sonora a jocului de pacanele se potriveste cu aceasta tema.

Caracteristici speciale ale jocului

Bonusul gratuit de centrifugare al acestui joc este atunci cand randul suplimentar a fost adaugat la slot si puteti obtine abilitatea de a castiga cele doua parti. Acest joc are 5 role si 15 linii castigatoare. Nu aveti optiunea de a schimba liniile castigatoare, deoarece acestea au fost reparate. Jucatorul poate paria miza totala pentru fiecare rotire si acest lucru este diferit de jocurile pe care un jucator trebuie sa le parieze pe fiecare linie de plata.

Steaua galbena va plati cea mai mare suma in timp ce mingea este simbolul de plata urmator.

No comments

Leave a Reply