Alege Pacanele

Fluffy Too

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fluffy Too

Jocul de cazino online Fluffy Too gratuitFluffy Too Slot Machineeste un joc de pacanele gratuit creat ca si urmare a jocului initial, in care ne vom intalni cu diverse animale pufoase.

Jocul de cazino online Fluffy Too gratuit

Fluffy Too Slot Machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 5 role si 25 de linii castigatiare. Jocul pastreaza sarmul jocului initial. Jocul are un fundal ce prezinta un curcubeu si soarele, facand ca atmosfera sa fie una de vara, pe plaja. Cand vine vorba de simboluri, exista numeroase jucarii ce au fost prezente in jocul initial, dar si multe altele noi: 2 clovni, pesti, testoase, lei, dragoni si rate, rinoceri, ursi panda si girafe. Toate animalele au culori vii si se integreaza perfect in tema jocului.

Modul de joc

Fluffy Too Slot Machine” este un joc de aparat de pacanele in care castigurile pentru fiecare linie sunt multiplicate cu pariul plasat pentru fiecare linie. Castigurile vor fi acordate pentru combinatiile castigatoare afisate de la stanga la dreapta. Aceasta caracteristica vine in ajutorul tuturor jucatorilor.

Jucatorul poate plasa pariuri intre 0,001 si 0,50 pentru fiecare linie si rotire. Pariul maxim este de 12,50 pentru fiecare joc. Jocul este echipat cu caracteristica auto play ce permite jucatorului sa invarta rolele aparatului de pacanele pentru cel putin 100 de ori, fara intrerupere. Acest lucru inseamna ca jocul nu va fi intrerupt si vei putea continua sa incasezi castigurile.

No comments

Leave a Reply