Alege Pacanele

Fire Vs Ice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fire Vs Ice

Jocul de cazino online Fire Vs Ice gratuitFire vs Ice este un slot video cu 25 de linii de castiguri si 5 role. Jackpot-ul sau de top este de 5000. Jocul de cazino este o combinatie de gheata si foc, deci este rece si fierbinte deodata. Jocul are design clasic retro cu jocul bonus si rotiri gratuite care necesita pe cineva care are snagele rece ca gheata.

Jocul de cazino online Fire Vs Ice gratuit

Tema jocului de cazino se gaseste pe rolele in care lucrurile sunt prea focoase sau prea inghetate. In ciuda temei retro a slotului video, jucatorul se poate bucura de elementele vizuale moderne si actuale. Acestea sunt grafica 3D cu animatii care pot tine jucatorii sa fie incantati in timp ce se joaca. Pariul jocului poate incepe de la 0,25 credite pentru a merge in sus si exista un nivel maxim de pariu care este de peste 25 de dolari. Jocul de cazino se poate potrivi jucatorilor pasionati, medii si neexperimentati.

Caracteristici speciale ale jocului

Jucatorul care poate obtine cinci simboluri 7 sau simboluri de gheata poate obtine pariul inmultit cu de 5.000 de ori. Cele doua simboluri sunt, de asemenea, salbatice ale jocului, ceea ce inseamna ca ele pot inlocui alte icoane daca pot forma secventele castigatoare. Focul salbatic se va extinde pentru a ajunge la alte trei pozitii suplimentare, dar gheata este capabila sa se raspandeasca intr-o singura pozitie. Cu toate acestea, se poate lipi pe acelasi rola cu urmatoarea rotire.

Pe langa icoanele salbatice, jocul de cazino are un element bonus care corespunde, de asemenea, ghetii si focului. Jocul are doua tunuri care ard focul in mod constant. Exista elemente diferite care devin si mai puternice daca se gaseste victoria ghetii sau a focului.

No comments

Leave a Reply